Jihlavské listy

Řidič Vysočiny 2006

22-04-2006
Hejtman s primátorem zvládli výměnu kola vteřinu před limitem
Nejsledovanější posádkou byla bezesporu ta s číslem 65. Řidičem v ní byl primátor Jihlavy Vladimír Hink, kterému navigoval hejtman Miloš Vystrčil. "Jestli jsme nevyhráli, tak to je chyba primátora," prohlásil se smíchem těsně za cílem hejtman Vystrčil, který v soutěži není žádným nováčkem. Šibeniční pro ně bezesporu byla výměna kola, neboť vše zvládli těsně 1,05 vteřiny před uplynutím dvouminutového limitu. Celkově pak skončili na 35. místě.
Miloš Vystrčil: "Jelo se výborně, navigace byla skvělá a úkoly jsme plnili různě úspěšně, ale myslím, že se nám ve většině případů dařilo. Jsme moc spokojení i materiálně technické zabezpečení v podobě guláše, kávy a dokonce cukroví bylo vynikající.
Ale vážně, soutěž má velký význam. Mě například přinutila k tomu, že se člověk podívá, kde má rezervu, jakým způsobem se hever nasazuje a jak se kolo mění. Řidiči, kteří se přihlásí, byť jezdí deset dvacet let, si znovu obnoví věci, které by měli vědět, a to zábavnou a soutěžní formou."
Vladimír Hink: "Řidiče Vysočiny jsem jel vůbec poprvé a vcelku mě překvapila náročnost, kterou jsem skutečně nečekal. Předpokládal jsem, že budou nějaké chytáky na trase, ale zkoušky technicko-řidičských schopností byly dost náročné. Ale to je v pořádku. S úkoly, které jsme plnili, se člověk setkává v běžném životě, od parkování ve městě až po zdravovědu. Soutěž, která se letos jede již podesáté, je potřebná. Připadá mi, že jsme navyklí najezdit desetitisíce kilometrů po rovných silnicích, ale horší je to už s technikou jízdy a vejít se do přeplněných ulic..."
Místo konání: start: Měřín - cíl: Polná (kraj Vysočina)
Čas konání: 00:00

Soubory



Fotografie

Komentáře

Žádné komentáře

Nový komentář

Jméno*: 
E-mail: 
Www: 
Komentář*: 
Kontroní kód*: 
Kontrolní kód je součet čísel 9 a 9, za který napíšete číslo 44.

Vložit komentář
« zpět

Jak se Vám líbilo

14-04-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Zajíčku a slepičko, čípak je to vajíčko?

Hraje: Divadlo Kos

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč
17-03-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Splněná přání

Hraje: Divadlo Mazec

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč
17-02-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Myšáci jsou rošťáci

Hraje: Divadlo Minaret

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč

ZA POHÁDKOU S JIHLAVSKÝMI LISTY
PRAVIDELNÉ FOTOSOUTĚŽE JIHLAVSKÝCH LISTŮ
SPORTOVEC
JIHLAVSKA
SPORTOVEC KRAJE VYSOČINA
Jihlavské listy pořádají pohádky ve velkém sále Reform kina Dukla Jihlava
Více informací najdete na www.jihlavske-listy.cz

Jihlavské listy pro Vás chystají řadu zajímavých fotousoutěží. Hlasování probíhá na našich webových stránkách www.jihlavske-listy.cz

Jihlavské listy ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a DDM vyhlašují XVIII. ročník soutěže "Sportovec Jihlavska 2017".
Vyhlášení nejlepších sportovců Kraje Vysočina, jejímiž vyhlašovateli jsou Jihlavské listy a Kraj Vysočina. Během slavnostního galavečera jsou vyhlašovány výsledky čtenářské ankety a odborných ocenění.
Více » Více » Více » Více »
HOMEPAGE|O FIRMĚ|PŘIPRAVUJEME|FIREMNÍ AKCE|SEMINÁŘE|PŘEDPRODEJE|ARCHIV AKCÍ|ŘIDIČ VYSOČINY
© 2007 Parolaart s.r.o. edited by N.E.S.P.I