Jihlavské listy

Řidič Vysočiny 2013

27-04-2013

 Sedmnáctý ročník motoristické soutěže Řidič Vysočiny zná své vítěze.

 V hlavní kategorii první místo obsadila posádka ve složení Ondřej Lukáč s Lukášem Komárkem, z druhého místa se těší Petr Boháček se svou spolujezdkyní Jolanou Sedláčkovou, třetí příčka patří Vladimíru a Tomášovi Roupcovým. V kategorii „ženská posádka“ se na prvním místě umístily Martina a Jana Čermákovi, vítězem v kombinaci „řidič a dítě“ se stali Milan Müller s Matyášem Coufalem.

 Začínalo se startem v Měříně v sobotu ráno. Na soutěžní posádky čekaly jízdy zručnosti, poskytnutí první pomoci, test pravidel a mnoho dalších kontrol. Na zhruba šedesát kilometrů dlouhé trase řidiče čekalo také několik tajných kontrol.

 Během celého závodu, který se jel v běžném provozu, museli dodržovat pravidla a dbát na bezpečnost provozu. Cíl byl stejně jako vloni připraven v bývalém vojenském areálu mezi Třeští a Stonařovem.

Místo konání: start: Měřín - parkoviště, cíl: areál Výcvikového střediska Pouště VPŠ MV v Praze - pracoviště Jihlava (KRAJ VYSOČINA)
Čas konání: 08:00

Fotografie

Komentáře

Luko  

Dobrý den, měl bych jen jeden dotaz ohledně výsledků za tento ročník 2013, čím byl způsoben tak velký rozdíl na výsledkové listině v K6? Abych se příští ročník tomuto vyhnul...:o) mohlo to hodně ovlivnit pořadí.
24.02.2014 15:03:02)

Veronika Brožová  

Dobrý den, pane Lukáši Š., kategorie řidič - dítě a ženská kategorie jsou vyhlašovány jako vedlejší kategorie a je vyhlášeno pouze 1. místo. V hlavní kategorii Řidič Vysočiny jsou vyhlášeny 3 místa.
13.05.2013 14:02:28)

Petr  

Tak letos to byl asi jeden z nejlepšich závodů. Úkoly, počasí, trasa - všechno vyšlo na maximum. Sice jsme nevyhráli, ale pořádně jsme si to užili! :) jedinou výtku mám k první pomoci - prvni pomoc není možné hodnotit na čas! Možná určit limit a dát malusy za překročení, ale takto to bylo naprosto špatně! Při první pomoci sice musíme jednat rychle, ale především maximálně šetrně (raněného vytáhnu z auta klidně za nohu za 20 vteřin, ale pokud měl něco s páteří, tak měl smůlu)
02.05.2013 14:02:03)

Radek Č.  e-mail

Já si také letos nemohu soutěž vynachválit. Jel jsem poprvé jako řidič (dříve jako spolujezdec) a vzal jsem sebou kamaráda, který také velmi kladně kvitoval akci. V reakci na Lukáše Š. bych jen chtěl říci, že posádka dítě - řidič by měla být logicky vždy oddělena. Dámy letos byly celkově čtvrté, tak tam by se o rozdělení dalo přemýšlet, ale já osobně jsem rád za tento systém (celkové, ženy, dítě+řidič). Už se nemohu dočkat dalšího ročníku.
30.04.2013 13:01:54)

Lukáš Š.  

Dobrý den, letošní ročník se maximálně povedl - moc jsme si užili nové disciplíny jako přezouvání kola nebo reálná první pomoc... Chci se zeptat, na vyhlášení bylo řečeno, že byla zrušena ženská kategorie, ale stejně byla vyhlášena (stejně jako řidič - dítě). Nikde v propozicích jsem tuto "novinku" nenašel, takže se chci zeptat proč to?
29.04.2013 18:06:59)

Nový komentář

Jméno*: 
E-mail: 
Www: 
Komentář*: 
Kontroní kód*: 
Kontrolní kód je součet čísel 9 a 9, za který napíšete číslo 41.

Vložit komentář
« zpět

Jak se Vám líbilo

14-04-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Zajíčku a slepičko, čípak je to vajíčko?

Hraje: Divadlo Kos

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč
17-03-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Splněná přání

Hraje: Divadlo Mazec

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč
17-02-2019

S Jihlavskými listy za pohádkou - Myšáci jsou rošťáci

Hraje: Divadlo Minaret

Místo konání: Jihlava - Divadlo Na Kopečku
Více »Cena od: 70 Kč

ZA POHÁDKOU S JIHLAVSKÝMI LISTY
PRAVIDELNÉ FOTOSOUTĚŽE JIHLAVSKÝCH LISTŮ
SPORTOVEC
JIHLAVSKA
SPORTOVEC KRAJE VYSOČINA
Jihlavské listy pořádají pohádky ve velkém sále Reform kina Dukla Jihlava
Více informací najdete na www.jihlavske-listy.cz

Jihlavské listy pro Vás chystají řadu zajímavých fotousoutěží. Hlasování probíhá na našich webových stránkách www.jihlavske-listy.cz

Jihlavské listy ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a DDM vyhlašují XVIII. ročník soutěže "Sportovec Jihlavska 2017".
Vyhlášení nejlepších sportovců Kraje Vysočina, jejímiž vyhlašovateli jsou Jihlavské listy a Kraj Vysočina. Během slavnostního galavečera jsou vyhlašovány výsledky čtenářské ankety a odborných ocenění.
Více » Více » Více » Více »
HOMEPAGE|O FIRMĚ|PŘIPRAVUJEME|FIREMNÍ AKCE|SEMINÁŘE|PŘEDPRODEJE|ARCHIV AKCÍ|ŘIDIČ VYSOČINY
© 2007 Parolaart s.r.o. edited by N.E.S.P.I